Apple CarPlayn määrittäminen Ford Electric Explorerissa

Apple CarPlay on älykäs tapa käyttää iPhonea ajon aikana. Määritä tämä järjestelmä noudattamalla alla olevia ohjeita:

Langallinen yhteys

1. Varmista, että iPhonessa on uusin iOS-versio.
  2. Avaa iPhonen lukitus ja liitä se USB-porttiin sertifioidulla Lightning-kaapelilla.
  3. Tieto- ja viihdejärjestelmään avautuu näyttö, jossa kerrotaan, että uusi laite on havaittu ja kysytään halutaanko muodostaa yhteyden Apple CarPlayn kanssa. Valitse Yhdistä.

Langaton yhteys

1. Varmista, että iPhonessa on uusin iOS-versio.
  2. Yhdistä puhelin viihde- ja tietojärjestelmään Bluetoothin avulla.
  3. Ajoneuvon kosketusnäytössä kysytään, haluatko käyttää Bluetoothia vai Apple CarPlayta.
  4. Valitse Apple CarPlay. Jos tämä on ensimmäinen kerta, hyväksy vahvistus iPhonessa.

Huomautus: Apple CarPlayn käyttö edellyttää, että iPhone on avattu kuluneen tunnin aikana. Kun olet muodostanut yhteyden Apple CarPlayn avulla, iPhonea ei voi enää käyttää lähteenä MEDIAssa tai Bluetooth-laitteena. Apple CarPlay on yhteensopiva iPhone 5:n tai uudemman version kanssa, jossa on iOS 7.1 tai uudempi.