Modeemin aktivoiminen Ford Mustang Mach-E:ssä

Lataa ensin FordPass®-sovellus* App Store®- tai Google Play™ -kaupasta. Menettele sitten seuraavasti:

• Avaa FordPass mobiililaitteella.
  • Kirjaudu sisään Ford-tililläsi. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo se.
  • Skannaa ajoneuvon valmistenumero (VIN) FordPass-sovellukseen tai kirjoita se käsin.
  • Anna ajoneuvolle nimi.
  • Valitse Ajoneuvon aktivointi.

Kun asennus on valmis FordPass-sovelluksessa, mene ajoneuvon luo, käynnistä se (varmista, että se on pysäköity turvalliseen paikkaan) ja toimi seuraavasti:

• Tarkista ajoneuvon keskikonsolin näytöllä oleva ponnahdusikkuna.
  • Suorita modeemin** aktivointi loppuun valitsemalla Kyllä.

Jos jokin ei toimi oikein tai jos sinulla on kysyttävää, saat tukea soittamalla numeroon (800) 392-3673.

Edut, jotka saat käyttöön aktivoituasi modeemin Ford-ajoneuvossa

Kun modeemin asetukset on tehty, käytössäsi on seuraavat toiminnot:

• Voit etälukita ajoneuvon ja avata lukituksen etäyhteydellä käytännössä mistä tahansa Puhelin avaimena -teknologian ansiosta.
  • Voit käyttää mobiililaitettasi ajoneuvon etäkäynnistykseen††/pysäyttämiseen.
  • Voit asettaa lähtöajat FordPass-sovelluksessa, jotta järjestelmä lämmittää tai jäähdyttää ajoneuvon akun ja matkustamon valmiiksi lähtöä varten.

Kun aktivoit modeemin, voit aktivoida ajoneuvon Wi-Fi-tukiaseman, yhdistää siihen jopa 10 laitetta ja käyttää yhteyttä jopa 50 jalan päässä ajoneuvosta.

*FordPass-sovellus on yhteensopiva tiettyjen älypuhelinalustojen kanssa ja saatavilla latauksen kautta. Viesti- ja dataliikenteestä voidaan veloittaa erikseen.

**Etätoimintoja varten tarvitaan FordPass Connect -modeemi (valinnaisvarusteena tietyissä ajoneuvoissa), FordPass-sovellus ja täydentävät yhdistetyt palvelut (katso lisätietoja FordPass-sovelluksen ehdoista). Yhdistetyt palvelut ja toiminnot riippuvat yhteensopivan AT&T-verkon saatavuudesta. Teknologian/matkapuhelinverkkojen/ajoneuvon uudet ominaisuudet voivat rajoittaa yhdistettyjen toimintojen toimintaa tai estää sen. Yhdistetty palvelu ei sisällä Wi-Fi-tukiasemaa.

Jos ajoneuvossa on sähkötoiminen keskuslukitus

††Edellyttää, että ajoneuvossa on automaattivaihteisto

App Store on Apple Inc:n palvelumerkki.

Google Play on Google Inc:n tavaramerkki.