Miten luon Phone As A Key™ -toiminnon varasalasanan FordPass-sovelluksessa?

Kun olet tehnyt Puhelin avaimena -laitteesi määritykset, voit luoda varasalasanan SYNC®-näytössä. Katso lisätietoja seuraavasti.

Luo Puhelin avaimena -toiminnon varasalasana

Seuraavat pudotusvalikot sisältävät Puhelin avaimena -toiminnon varasalasanan luomista koskevia ohjeita.

Luo varasalasana välittömästi, kun olet tehnyt Puhelin avaimena -toiminnon määritykset

Salasanan luominen heti Puhelimen määrittäminen avaimeksi -toimenpiteen jälkeen:

1. Mene ajoneuvoon ja ota kauko-ohjainavain mukaasi.

Tärkeää:

• Kauko-ohjainavaimen on oltava paikalla varasalasanan määrityksen ajan.
  • Se toimii ylimääräisenä valvonta- ja todennuskerroksena, joka varmistaa, että salasanaa määrittävällä henkilöllä on tarvittavat valtuudet.
  1. Siirry ajoneuvoon.
  2. Varmista, että ajoneuvosi on päällä, käynnissä, pysäköitynä ja hyvin tuuletetulla turvallisella alueella.

Huomautus: SYNC-kosketusnäytölle tulee varasalasanan luomista koskeva ilmoitus.

3. Jatka napauttamalla Kyllä.

Huomautus: Näkyviin tulee ohjenäyttö, jossa on asennusvaatimukset.

4. Valitse Jatka.

Huomautus: Mikäli järjestelmä havaitsee useamman kuin yhden Puhelin avaimena -laitteen, sinun on valittava, mille laitteelle haluat luoda varasalasanan.

5. Anna haluamasi salasana.

Huomautus: Salasanassa on oltava vähintään kuusi aakkosnumeerista merkkiä tai erikoismerkkiä tai vaihtoehtoisesti 10 numeroa (esimerkiksi #Ford1 tai 2569013473).

6. Anna salasana uudelleen.

Huomautus: Ponnahdusikkuna näyttää suoritetut ja jäljellä olevat vaiheet. Voit halutessasi luoda myös uuden ovinäppäimistökoodin. Voit valitset uuden ovinäppäimistökoodin luomisen, sinua pyydetään syöttämään koodi näytölle kahdesti.

7. Napauta Valmis.

Luo varasalasana myöhemmin

Varasalasanan luominen:

1. Mene ajoneuvon matkustamoon ja ota kauko-ohjainavain mukaasi.

Tärkeää:

• Kauko-ohjainavaimen on oltava läsnä varasalasanan määrityksen ajan.
  • Se toimii ylimääräisenä valvonta- ja todennuskerroksena, joka varmistaa, että salasanaa määrittävällä henkilöllä on tarvittavat valtuudet.
  1. Siirry ajoneuvoon.
  2. Varmista, että ajoneuvosi on päällä, käynnissä, pysäköitynä ja hyvin tuuletetulla turvallisella alueella.
  3. Napauta Ajoneuvo-painiketta SYNC-näytöllä.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Napauta Varasalasana käynnistykseen.
  6. Paina Luo varasalasana käynnistykseen.
  7. Valitse Jatka.

Huomautus: Mikäli järjestelmä havaitsee useamman kuin yhden Puhelin avaimena -laitteen, sinun on valittava, mille laitteelle haluat luoda varasalasanan.

8. Anna haluamasi salasana.

Huomautus: Salasanassa on oltava vähintään kuusi aakkosnumeerista merkkiä tai erikoismerkkiä tai vaihtoehtoisesti 10 numeroa (esimerkiksi #Ford1 tai 2569013473).

9. Syötä pääsykoodi uudelleen.

Huomautus: Ponnahdusikkuna näyttää suoritetut ja jäljellä olevat vaiheet. Voit halutessasi luoda myös uuden ovinäppäimistökoodin. Voit valitset uuden ovinäppäimistökoodin luomisen, sinua pyydetään syöttämään koodi näytölle kahdesti.

10. Napauta Valmis.

Jos kohtaat ongelmia, ota yhteyttä oppaaseen FordPass®*-sovelluksen kohdassa Tili > Tuki.

Lisätietoja

Kuinka käynnistän ajoneuvoni varapääsykoodillani?
Kuinka määritän puhelimen avaimeksi?

*FordPass sovellus on yhteensopiva tiettyjen älypuhelinalustojen kanssa ja ladattavissa. Tiedonsiirtomaksuja saatetaan soveltaa.