Kampanjat ja tarjouksetHyötyajoneuvotAsk Ford

CarPlay ei toimi IOS-päivityksen jälkeen

Jos sinulla on ongelmia CarPlay-yhteyden muodostamisessa laitteen päivittämisen jälkeen, kokeile seuraavia vianetsintävaiheita:

  1. Valitse puhelimen CarPlay-asetuksista Unohda tämä laite.
  2. Tarkista, ettei salamakaapelissa ole halkeamia, vaurioita, jäämiä tai kolhuja. Jos niitä on, vaihda kaapeli.
  3. Kokeile toista salamakaapelia, jos saatavilla.
  4. Palauta tieto- ja viihdejärjestelmän tehdasasetukset.

Jos mikään näistä vaiheista ei auta, ota yhteyttä paikalliseen Ford-jälleenmyyjään.

Ford Finland käyttää evästeitä tämän verkkosivuston sisällön ja mainosten kohdistamiseen parantaakseen käyttäjiensä online-kokemusta.

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa Hallinnoi evästeasetuksia -sivulla, mutta tämä saattaa rajoittaa tai estää tiettyjen verkkosivuston ominaisuuksien käyttöä.

Katso lisätietoja verkkosivuston Yksityisyydensuoja ja käyttöehdot -osiosta.