Ford Electric Explorer Android Auto -asetus

Ota Android Auto käyttöön ajoneuvossasi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Langallinen yhteys

1. Varmista, että laitteessasi on uusin Android-käyttöjärjestelmä.
  2. Liitä Android-puhelimesi USB-porttiin sertifioidulla USB-kaapelilla.
  3. Paina kosketusnäytön sovellusnäppäintä.
  4. Valitse kosketusnäytöltä Android Auto. Varmista, että puhelimen lukitus on avattu TAI yhdistä Android-puhelimesi tieto- ja viihdejärjestelmän Bluetooth-yhteyteen ja valitse sitten ponnahdusikkunasta Käytä Android Autoa.
  5. Valitse OK kosketusnäytön tiedonsiirtokehotteessa.
  6. Jatka määritystä noudattamalla laitteesi ohjeita.
  7. Android Auto tulee näkyviin tieto- ja viihdejärjestelmän kosketusnäytölle, kun kaikki kehotteet on hyväksytty laitteessa.

Langaton yhteys

1. Varmista, että laitteessasi on uusin Android-käyttöjärjestelmä.
  2. Yhdistä puhelimesi tieto- ja viihdejärjestelmään Bluetoothin avulla.
  3. Valitse Käytä Android Autoa tai peruuta Bluetooth-yhteys valitsemalla Peruuta.
  4. Vahvista kaikki Android Auton kehotteet mobiililaitteella, jotta Android Auto -yhteys muodostuu.

Huomautus: Jotta voit käyttää Android Autoa auton näytöllä, tarvitset Android-puhelimen, jossa on Android 6.0 tai uudempi, aktiivisen datasopimuksen sekä Android Auto -sovelluksen.