Kampanjat ja tarjouksetHyötyajoneuvotAsk Ford

Latausaseman löytäminen täyssähköisessä Explorerissa

Napsauta navigointinäytössä lataussymbolia kartan vasemmassa yläkulmassa. Tämä tuo latauspaikat näkyviin karttaan. Voit tämän jälkeen valita seuraavista sopivat suodatus- tai hakuehdot:

  • Näytä kaikki laturin tehotasot, ≥ 50 kW tai ≥ 100 kW laturit
  • Näytä vain tällä hetkellä saatavilla olevat laturit
  • IONITY-latausverkosto
  • Ford BlueOvalTM -latausverkosto

Kun olet valinnut sopivan latausaseman, tuo reitti näkyviin valitsemalla aloitus.

Ford Finland käyttää evästeitä tämän verkkosivuston sisällön ja mainosten kohdistamiseen parantaakseen käyttäjiensä online-kokemusta.

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa Hallinnoi evästeasetuksia -sivulla, mutta tämä saattaa rajoittaa tai estää tiettyjen verkkosivuston ominaisuuksien käyttöä.

Katso lisätietoja verkkosivuston Yksityisyydensuoja ja käyttöehdot -osiosta.