SYNC 3 -yhteyden muodostaminen Android Autoon

1. Ennen käytön aloittamista Android Auto on aktivoitava SYNC 3 -asetuksissa.
  2. Android Auto on yhdistettävä ajoneuvoon sekä Bluetooth- että USB-yhteyden kautta.
  3. Varmista ensin, että Bluetooth on otettu käyttöön, ja yhdistä sitten Android-laite ajoneuvon USB-porttiin käyttämällä alkuperäistä kaapelia.
  4. Kun yhteys on muodostettu, kosketusnäytössä näkyy Android Auto.
  5. Vakiosovellukset näkyvät Android Auto -valikon ensimmäisessä näytössä.
  6. Voit nyt aloittaa tutustumisen Android Auton hyödyllisiin ominaisuuksin SYNC 3 -järjestelmässä.

Huomio: Android Auton käyttö edellyttää, että laitteen käyttöjärjestelmän versio on 5.0 (Lollipop) tai uudempi.