Mitä teen, jos Android Auto™* ei toimi SYNC®** 4A:n kanssa?

Jos Android Auton käytössä on ongelmia, käytä seuraavia yleisiä vianetsintävihjeitä:

• Varmista, että Android Auto on asennettu puhelimeesi.
  • Varmista, että Android-puhelimessasi on Lollipop 5.0 tai uudempi.
  • Varmista, että puhelimesi asetukset ovat oikein Googlen™ Android Auto -tukisivustolla.
  • Varmista, että Android™-laitteesi on yhdistetty SYNCiin** Bluetoothilla®*** ja että Android Auto on asennettu puhelimeesi.
  • Käynnistä puhelin uudelleen.
  • Yritä nollata SYNC-moduuli.
  • Jos vianetsintä Bluetooth-yhteydellä epäonnistuu, yritä muodostaa yhteys SYNCiin korkealaatuisella USB-kaapelilla.

*Saatavilla oleva ominaisuus. Älä aja, jos huomiosi on kiinnittynyt muuhun kuin ajamiseen. Käytä puheohjausjärjestelmiä mahdollisuuksien mukaan. Älä käytä mobiililaitteita ajaessasi. Android Auto on saatavilla vuoden 2017 malleihin, joissa on SYNC 3; SYNC 3:lla varustettujen vuoden 2016 mallien omistajien on suoritettava ohjelmistopäivitys (saatavilla vuoden 2016 lopulla). Vaatii puhelimen, jossa on yhteensopiva Android Auto -versio ja aktiivinen datapalvelu. SYNC ei ohjaa Android Autoa käytön aikana. Google ja muut kolmannet osapuolet vastaavat omista toiminnoistaan. Viesti- ja dataliikenteestä voidaan veloittaa erikseen.

Android Auto, Google, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

**Älä aja, jos huomiosi on kiinnittynyt muuhun kuin ajamiseen. Käytä puheohjausjärjestelmiä mahdollisuuksien mukaan. Älä käytä mobiililaitteita ajaessasi. Osa ominaisuuksista saattaa olla lukittuina, kun vaihde on kytkettynä. Kaikki ominaisuudet eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa.

***Bluetooth-sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n tavaramerkki.