Pariliitoksen muodostaminen matkapuhelimesta SYNC 2:een

Puhelintoimintojen käyttäminen SYNC® 2 -järjestelmän kanssa – esimerkiksi puhelun soittaminen, tekstiviestin vastaanottaminen – tai SYNC-palveluiden käyttäminen, jolloin sinun on ensin paritettava Bluetooth®-yhteensopiva puhelin. Kun Bluetooth-laitteet on muodostettu pariksi, ne voivat kommunikoida turvallisesti toistensa kanssa.

Huomaa, että SYNC 2-järjestelmän kanssa toimiva SYNC-sovellus voi soittaa ja vastaanottaa puheluita vain yhdellä laitepariksi liitetyllä puhelimella kerrallaan

• Varmista, että puhelimesi on yhteensopiva SYNC 2:n kanssa
  • Pysäköintivaihteen on oltava päällä, ajoneuvon on oltava käynnissä, eikä se saa olla lisälaitetilassa.
  • Tutustu ajoneuvosi säätimiin
  1. Kytke
    • matkapuhelimesi päälle.
    • Ajoneuvo
  2. Ota puhelimesi Bluetooth®-ominaisuus käyttöön ja tee puhelimesta löydettävä.
  3. SYNC-sovellus näyttää puhelimen, jonka kanssa on muodostettu laitepari. Voit muodostaa toisen laiteparin koskettamalla painiketta Lisää puhelin.

Etsi laitteita matkapuhelimellasi, kunnes puhelin löytää SYNC-sovelluksen. Valitse sitten SYNC.

4. Sekä SYNC-sovellus että puhelimesi näyttävät kuusimerkkisen luvun tai avainkoodin. Varmista, että nämä kaksi lukua ovat samat, ja vahvista sitten toimenpide koskettamalla puhelimesi Muodosta laitepari -painiketta ja SYNC-sovelluksen kosketusnäytön Kyllä-painiketta.

Huomio: Jos puhelimesi pyytää sinua antamaan avainkoodin laitteeseen, puhelimesi ei tue Secure Simple Pairing -toimintoa. Saattaa olla tarpeen syöttää SYNC-kosketusnäytössä näkyvä avainkoodi manuaalisesti puhelimeen, jotta laiteparin muodostaminen onnistuu.

5. Kun olet muodostanut pariliitoksen puhelimesi onnistuneesti, <nimesi tai puhelimesi nimi> yhdistetty onnistuneesti tulee näkyviin.
  6. SYNC-sovellus kehottaa Asetetaanko puhelinmuistion automaattinen lataus PÄÄLLE?

Kosketa valintaasi. Jos valitset kyllä, sen lataaminen voi kestää useita minuutteja puhelinmuistion yhteystietojen määrästä riippuen.

7. Aseta suosikiksi -vaihtoehto näkyy kosketusnäytöllä. Kosketa Kyllä tai Ei.

Jos ajoneuvossa on useampi kuin yksi puhelin, SYNC etsii suosikin ja muodostaa yhteyden siihen.

Pikavinkki: Tee puhelimesi löydettäväksi

Löydät yleensä Bluetoothin®, langattoman tekniikan, jonka avulla laitteesi muodostaa yhteyden SYNC-sovellukseen, mobiililaitteestasi kohteesta Päävalikko> Asetukset> Langattomat verkot> Bluetooth.

Kun pääset Bluetooth-asetuksiin, valitse löydettävä tai handsfree. Katso laitteesi manuaaliset ohjeet Bluetoothin käyttöönottoon ja laitteesi havaittavaksi tekemiseen. Saatat joutua myös etsimään laitteita matkapuhelimellasi.