Kuinka alustan USB-asemani exFAT- tai FAT32-muotoon SYNC®*-päivityksiä varten?

SYNC ohjelmistopäivityksen suorittaminen edellyttää, että USB-asema, joka tunnetaan myös nimellä flash-asema tai muistitikku, on alustettava seuraavasti:

• exFAT SYNC 3:lle
  • FAT32 aiemmille SYNC-versioille

USB-aseman alustaminen

Valitse sopiva tietokone seuraavasta avattavasta luettelosta:

PC-käyttäjät, joilla on Windows 10

USB-aseman alustaminen Windows 10:ssä:

1. Aseta USB-asema tietokoneen USB-porttiin.
  2. Valitse Käynnistä (Windows-kuvake).
  3. Avaa Tiedostonhallinta.
  4. Valitse Tämä tietokone.
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella USB-asemaa ja valitse Alusta.
  6. Valitse Tiedostojärjestelmä-kohdassa FAT32 tai exFAT.

PC-käyttäjät, joilla on Windows 7

USB-aseman alustaminen Windows 7:ssä:

1. Aseta USB-asema tietokoneen USB-porttiin.
  2. Avaa Oma tietokone.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella USB-asemaa ja valitse Ominaisuudet.
  4. Valitse Tiedostojärjestelmä-kohdassa FAT32 tai exFAT.

Mac-käyttäjät

USB-aseman alustaminen Macilla:

1. Aseta USB-asema tietokoneen USB-porttiin.
  2. Avaa Finder.
  3. Valitse ensin Sovellukset ja apuohjelmat ja valitse sitten Levytyökalu.

Huomautus: Voit valita myös Mac Launchpadin Dockissa ja hakea tai valita levytyökalun.

4. Valitse flash-asema.
  5. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa Tyhjennä-painike. Huomautus: Tämä toiminto poistaa kaikki flash-asemalle tallennetut tiedot pysyvästi.
  6. Nimeä flash-asema.
  7. Valitse Alusta-kohdassa FAT32 tai exFAT.
  8. Valitse muotoilumalliksi Master Boot Record.

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaasi, ota yhteyttä Customer Relationship Centeriin soittamalla numeroon Yhteystietosivu

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaasi, ota yhteyttä Customer Relationship Centeriin soittamalla numeroon Yhteystietosivu

Lisätietoja

Miten tarkistan SYNC-päivitykset?

*Älä aja, jos huomiosi on kiinnittynyt muuhun kuin ajamiseen. Käytä puheohjausjärjestelmiä mahdollisuuksien mukaan. Älä käytä mobiililaitteita ajaessasi. Osa ominaisuuksista saattaa olla lukittuina, kun vaihde on kytkettynä. Kaikki ominaisuudet eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa.