Miten puran SYNC®*-päivitystiedostot muistitikkuun?

Tarkat ohjeet SYNC-päivitystiedostojen purkamisesta USB-muistitikulle:

1. Siirry sivustoon .
  2. Anna ajoneuvon tunnistusnumero (VIN) ja valitse Tarkista päivitys.
  3. Valitse avattava valikko kohdasta SYNC PÄIVITYKSET.
    Huomaa: Jos SYNC-navigointisi on ajan tasalla, näet vihreän valintamerkin ja viestin, jossa kerrotaan, että päivitystä ei ole saatavilla ajoneuvollesi.
  4. Valitse USB-asema asennustavaksi ja seuraa ohjeita.

Huomautus: Windows- ja Mac-käyttäjät voivat käyttää käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita, jotka ovat linkitettynä liitteenä ohjeiden kussakin osassa.

*Älä aja, jos huomiosi on kiinnittynyt muuhun kuin ajamiseen. Käytä puheohjausjärjestelmiä mahdollisuuksien mukaan. Älä käytä mobiililaitteita ajaessasi. Osa ominaisuuksista saattaa olla lukittuina, kun vaihde on kytkettynä. Kaikki toiminnot eivät ole yhteensopiva kaikkien puhelimien kanssa.