Kuinka aktivoin ajoneuvoni modeemin FordPass-sovelluksessa?
Kampanjat ja tarjouksetHyötyajoneuvotAsk Ford

Kuinka aktivoin ajoneuvoni modeemin FordPass®*-sovelluksessa?

Jotta voit muodostaa yhteyden FordPass® Connect -modeemiin, sinun on lisättävä ajoneuvosi FordPass-sovellukseen ja tehtävä aktivointi päänäytöllä alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Ennen kuin aloitat, seuraavien edellytysten on täytyttävä:

Yhteyden muodostaminen FordPass Connect -modeemiin

Valitse FordPass-sovelluksen pudotusvalikko, joka sisältää FordPass Connect -modeemin aktivointia tai yhteyden muodostamista koskevat ohjeet.

FordPass 5.X

Yhteyden muodostaminen ajoneuvoon:

1. Siirry ajoneuvoon ja kytke se päälle.
  2. Varmista, että ajoneuvosi on päällä, käynnissä, pysäköitynä ja hyvin tuuletetulla, turvallisella alueella.
  3. Varmista, että yhteysasetukset ovat käytössä ajoneuvossasi.
  4. Avaa FordPass-sovellus.
  5. Valitse Yhdistä ajoneuvoon.

Huomautus: Jos ajoneuvossa on FordPass Connect -modeemi ja Yhdistä ajoneuvoon -ruutu ei tule näytölle, ota meihin yhteyttä kohdan Tili > Ota yhteyttä tukeen ohjeiden mukaisesti.

6. Napauta Olen käynnistänyt ajoneuvoni.
  7. Lue ja hyväksy ajoneuvosi näytöllä oleva kehote.

Huomautus: Yhteyden muodostaminen voi kestää jopa kaksi minuuttia. Jos et näe kehotetta ajoneuvosi näytöllä, katso ohjeet kohdasta Ajoneuvon aktivointikehote puuttuu.

8. Paina Tarkista yhteyden tila, kun olet hyväksynyt ajoneuvon sisäisen kehotteen.

FordPass ohjaa sinut takaisin Ajoneuvo-näytölle, ja etäkomentojen (jos käytettävissä) pitäisi näkyä ajoneuvon kuvan alapuolella.

FordPass 4.X

FordPass Connect -modeemin aktivoiminen:

1. Avaa FordPass-sovellus.
  2. Valitse aloitusnäyttö.
  3. Napauta Aktivoi ajoneuvo.

Huomio: Jos ajoneuvossa on FordPass Connect -modeemi ja Aktivoi ajoneuvo -painike ei tule näytölle, ota meihin yhteyttä kohdan Tili > Tuki ohjeiden mukaisesti.

1. Astu sisään ja käynnistä ajoneuvosi.
  2. Jätä se pysäköintivaihteelle ja pidä ajoneuvo käynnissä. Viestin pitäisi tulla ajoneuvon näytölle.
  3. Hyväksy aktivoinnin vahvistuksen ponnahdusikkuna.

Huomautus: Jos et näe kehotetta ajoneuvosi näytöllä, katso ohjeet kohdasta Ajoneuvon aktivointikehote puuttuu.

4. Päivitä aloitusnäyttö FordPassissa pyyhkäisemällä alas laitteesi näytöllä.

Etäkomentojen pitäisi näkyä ajoneuvon kuvan alapuolella.

Aktivointi ei onnistu -tilannetta koskevia lisävinkkejä

Muita vianmääritysvaihtoehtoja

Jos kohtaat muita ongelmia, saat lisätukea tutustumalla aiheeseen FordPass – vianmääritys.

Lisätietoja

Miten etäkäynnistän ajoneuvon FordPass-sovelluksella?

*FordPass-sovellus on yhteensopiva useimpien älypuhelimien kanssa, ja se on ladattavissa sovelluskaupasta. Tiedonsiirtomaksuja saatetaan veloittaa.