Mitä teen, jos Android Auto™* ei näy SYNC®** 3 -järjestelmän päivityksen jälkeen?

Jos sinulla on ongelmia Android Auto -käyttöjärjestelmän kanssa SYNC 3 -päivityksen suorittamisen jälkeen, sinun on palautettava tehdasasetukset sekä katkaistava virta ja kytkettävä se uudelleen päälle.

Android Auto -käyttöjärjestelmän palauttaminen SYNC-näytölle:

1. Tehdasasetusten palauttaminen: Varmista, että tehdasasetusten palautus on valmis.

Huomautus: SYNC-järjestelmän tehdasasetusten palautus palauttaa järjestelmään tehdasasetukset. Sinun on liitettävä puhelimesi laitepariksi uudelleen ja tehtävä kaikki aikaisemmin valitut asetukset uudelleen.

1. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
    2. Napauta vaihtoehtoa Yleistä.
    3. Paina vierityspalkkia tai pyyhkäise näyttöä pystysuunnassa, kunnes näet valikkovaihtoehdon Tehdasasetukset.
    4. Paina Tehdasasetukset-painiketta. Näytölle tulee viesti, joka vahvistaa, että kaikki järjestelmän asetukset poistetaan ja tehdasasetukset palautetaan.
    5. Paina Jatka. Näkyviin tulee ”Tehdasasetusten palautus” -viesti, järjestelmästä katkeaa virta, ja näyttö pimenee. Järjestelmän nollautuminen ja toiminnan palautuminen normaaliksi voi kestää muutamia minuutteja.
  2. Varmista, että Tervetuloa-animaatio tulee näyttöön, kun asetusten palautus on tehty.
  3. Virran katkaisu ja kytkentä:
    1. Katkaise ajoneuvosta virta.
    2. Avaa kuljettajan ovi ja lukitse se.
    3. Sulje kuljettajan ovi.
    4. Odota kaksi minuuttia ja varmista, että radion näyttö sammuu kokonaan.
    5. Käynnistä ajoneuvo uudelleen.
  4. Varmista, että Tervetuloa -animaatio tulee näyttöön.
  5. Odota, että Aloitussivu aukeaa näyttöön.
  6. Pane USB-muistitikku pakalleen ja aloita päivitys uudelleen. Lataa SYNC-päivitys menemällä kohteeseen Ford Support - G ja syötä ajoneuvon VIN-numero.

Jos yllä olevat vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Ford-jälleenmyyjään saadaksesi apua.

Lisätietoja

Kuinka puran SYNC-päivitystiedostot flash-muistiin?
Kuinka alustan flash-muistini, jotta voin päivittää SYNC-järjestelmän?

*Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.

**Älä aja, jos huomiosi on kiinnittynyt muuhun kuin ajamiseen. Käytä puheohjausjärjestelmiä mahdollisuuksien mukaan. Älä käytä mobiililaitteita ajaessasi. Osa ominaisuuksista saattaa olla lukittuina, kun vaihde on kytkettynä. Kaikki ominaisuudet eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa.