Miten teen USB-muistista asennetun SYNC®*-ohjelmistopäivityksen ongelmien vianmäärityksen?

Jos huomasit virheen, kun asensit SYNC ohjelmistopäivitystä USB-asemasta, toisin sanoen USB-muistista tai muistitikulta, varmista seuraavat:

1. Varmista, että USB-asema on alustettu oikein:
    • exFAT SYNC 3:lle.
    • FAT32 aiemmille SYNC-versioille.
  2. Vahvista, että noudatit ohjeita purkaessasi tiedostoja ja siirtäessäsi niitä USB-muistitikulle.
  3. Yritä poistaa ladatut tiedostot ja ladata päivitys uudelleen.

Huomautus: SYNC 4- ja 4A-järjestelmät päivitetään Wi-Fi-yhteydellä tehtävillä ohjelmistopäivityksillä, joten älä käytä niiden yhteydessä USB-tikkua.

Ohjelmistopäivitysten vianmääritys

Saat lisää vianetsintävinkkejä valitsemalla alla olevista kysymyksistä:

Mitä teen, jos saan muistivirheilmoituksen SYNC-järjestelmää päivittäessäni?

Kun olet asettanut USB-tikun ajoneuvon liitäntään SYNC-päivityksen asentamista varten, saattaa kestää viisi minuuttia, ennen kuin asennus alkaa.

Tänä aikana SYNC ei näytä viestejä. Jos poistat muistitikun ennen asennuksen aloittamista, SYNC näyttää muistivirheilmoituksen, esimerkiksi mem_003.

Jos saat muistivirheilmoituksen, sinun on aloitettava asennus uudelleen.

1. Poista muistitikku liitännästä.
  2. Tee tehdasasetusten palautus.

Huomautus: SYNC-järjestelmän tehdasasetusten palautus palauttaa järjestelmään tehtaan oletusasetukset. Sinun on liitettävä puhelimesi uudelleen järjestelmän laitepariksi ja palautettava aiemmin valitut asetukset.
    1. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
    2. Valitse Yleiset.
    3. Napauta vierityspalkkia tai pyyhkäise pystysuunnassa kohtaan Tehdasasetusten palautus.
    4. Valitse Tehdasasetusten palautus. Näytölle tulee viesti, joka vahvistaa, että kaikki järjestelmän asetukset poistetaan ja tehdasasetukset palautetaan.
    5. Valitse Jatka. Tehdasasetusten palautus -viesti tulee näytölle, järjestelmä sammuu ja näyttö pimenee. Järjestelmän nollautuminen ja toiminnan palautuminen normaaliksi voi kestää muutamia minuutteja.
  3. Katkaise ja kytke ajoneuvon virta.
    1. Katkaise ajoneuvosta virta.
    2. Avaa kuljettajan ovi ja lukitse se.
    3. Sulje kuljettajan ovi.
    4. Odota kaksi minuuttia ja varmista, että radion näyttö sammuu kokonaan.
    5. Käynnistä ajoneuvo uudelleen.
  4. Varmista, että Tervetuloa-animaatio tulee näytölle.
  5. Odota, että aloitusnäyttö on näytöllä.
  6. Aloita asennus asettamalla USB-tikku liitäntään. Älä poista USB-tikkua, ennen kuin asennus on valmis.

Jos yllä olevat vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, pyydä tukea Ford-liikkeestä.

Mitä teen, jos saan virhesanoman "Windows Error 0x80004005" päivitettäessä SYNC-järjestelmää?

Päivitettäessä SYNC-ohjelmisto USB-tikulta näytölle voi tulla Windows Error 0x80004005 -ilmoitus, jos tiedostoja ei ole siirretty oikein muistitikulle.

Jos näet tämän virheilmoituksen, poista ladatut tiedostot ja lataa ne uudelleen. Jos saat edelleen virheilmoituksen muutaman yrityksen jälkeen, saat lisätukea viemällä ajoneuvon Ford-liikkeeseen.

Mitä teen, jos saan LST-poistovirheilmoituksen SYNC-järjestelmää päivittäessäni?

Päivitettäessä SYNC-ohjelmisto USB-tikulta saatat nähdä LST-virheilmoituksen, jos päivitystä ei ole purettu oikein.

Voit käyttää jompaakumpaa seuraavista:

• Unarchiver-sovellusta tiedostojen purkamiseen oikein.
  • Windows Explorer (File Explorer Windows 10 -versiossa) tiedostojen purkamiseen oikein.

Jos tarvitset lisätukea, ota yhteyttä Ford-liikkeeseen.

Mitä teen, jos saan Error INSTL -asennusvirheilmoituksen päivittäessäni SYNC-järjestelmää?

Jos saat INSTL-asennusvirheilmoituksen, kun yrität päivittää SYNC-ohjelmistoa USB-tikulta, sinun on vietävä ajoneuvo Ford-liikkeeseen ongelman vianmääritystä varten.

Ainoastaan Ford-liike pystyy ratkaisemaan tämän ongelman.

Mitä teen, jos äänentunnistus ei toimi SYNC-päivityksen suorittamisen jälkeen?

Jos sinulla on ongelmia äänentunnistuksen kanssa SYNC-päivityksen suorittamisen jälkeen, seuraa alla olevia vianetsintävinkkejä:

1. Tehdasasetusten palauttaminen: Varmista, että perusasetusten palautus on suoritettu loppuun.

Huomaa: SYNC-perusasetusten palautus palauttaa järjestelmän tehdasasetuksiin. Sinun on liitettävä puhelimesi uudelleen järjestelmän laitepariksi ja palautettava aiemmin valitut asetukset.
    1. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
    2. Valitse Yleiset.
    3. Napauta vierityspalkkia tai pyyhkäise pystysuunnassa kohtaan Tehdasasetusten palautus.
    4. Valitse Tehdasasetusten palautus. Näytölle tulee viesti, joka vahvistaa, että kaikki järjestelmän asetukset poistetaan ja tehdasasetukset palautetaan.
    5. Valitse Jatka. Tehdasasetusten palautus -viesti tulee näytölle, järjestelmä sammuu ja näyttö pimenee. Järjestelmän nollautuminen ja toiminnan palautuminen normaaliksi voi kestää muutamia minuutteja.
  2. Varmista, että Tervetuloa-animaatio tulee näytölle, kun asetusten palautus on tehty.
  3. Katkaise ja kytke ajoneuvon virta.
    1. Katkaise ajoneuvosta virta.
    2. Avaa kuljettajan ovi ja lukitse se.
    3. Sulje kuljettajan ovi.
    4. Odota kaksi minuuttia ja varmista, että radion näyttö sammuu kokonaan.
    5. Käynnistä ajoneuvo uudelleen.
  4. Varmista, että Tervetuloa-animaatio tulee näytölle.
  5. Odota, että aloitusnäyttö on näytöllä.
  6. Aseta USB-tikku liitäntään ja aloita päivitys uudelleen.

Jos yllä olevat vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, pyydä tukea Ford-liikkeestä.

Mitä teen, jos saan Out of Space/Bad Installation File -virheilmoituksen päivittäessäni SYNC-järjestelmää?

Jos saat virheilmoituksen tilan loppumisesta / virheellisestä asennustiedostosta päivittäessäsi SYNC-järjestelmää, seuraa alla olevia vianetsintävinkkejä:

1. Tehdasasetusten palauttaminen: Varmista, että perusasetusten palautus on suoritettu loppuun.

Huomaa: SYNC-päänollaus palauttaa järjestelmän tehdasasetuksiin. Sinun on liitettävä puhelimesi uudelleen järjestelmän laitepariksi ja palautettava aiemmin valitut asetukset.
    1. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
    2. Valitse Yleiset.
    3. Napauta vierityspalkkia tai pyyhkäise pystysuunnassa kohtaan Tehdasasetusten palautus.
    4. Valitse Tehdasasetusten palautus. Näytölle tulee viesti, joka vahvistaa, että kaikki järjestelmän asetukset poistetaan ja tehdasasetukset palautetaan.
    5. Valitse Jatka. Näkyviin tulee Tehdasasetusten palautus -viesti, järjestelmä sammuu ja näyttö pimenee. Järjestelmän nollautuminen ja toiminnan palautuminen normaaliksi voi kestää muutamia minuutteja.
  2. Varmista, että Tervetuloa-animaatio tulee näytölle, kun asetusten palautus on tehty.
  3. Katkaise ja kytke ajoneuvon virta.
    1. Katkaise ajoneuvosta virta.
    2. Avaa kuljettajan ovi ja lukitse se.
    3. Sulje kuljettajan ovi.
    4. Odota kaksi minuuttia ja varmista, että radion näyttö sammuu kokonaan.
    5. Käynnistä ajoneuvo uudelleen.
  4. Varmista, että Tervetuloa -animaatio tulee näytölle.
  5. Odota, että aloitusnäyttö on näytöllä.
  6. Aseta USB-tikku liitäntään ja aloita päivitys uudelleen.

Jos yllä olevat vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, pyydä tukea Ford-liikkeestä.

Mitä teen, jos Android Auto™** ei näy SYNC 3:n päivityksen jälkeen?

Jos sinulla on ongelmia Android Auton kanssa SYNC 3 -päivityksen jälkeen, seuraa alla olevia vianetsintävinkkejä:

1. Tehdasasetusten palauttaminen: Varmista, että perusasetusten palautus on suoritettu loppuun.

Huomaa: SYNC-päänollaus palauttaa järjestelmän tehdasasetuksiin. Sinun on liitettävä puhelimesi uudelleen järjestelmän laitepariksi ja palautettava aiemmin valitut asetukset.
    1. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
    2. Valitse Yleiset.
    3. Napauta vierityspalkkia tai pyyhkäise pystysuunnassa kohtaan Tehdasasetusten palautus.
    4. Valitse Tehdasasetusten palautus. Näytölle tulee viesti, joka vahvistaa, että kaikki järjestelmän asetukset poistetaan ja tehdasasetukset palautetaan.
    5. Valitse Jatka. Näkyviin tulee Tehdasasetusten palautus -viesti, järjestelmä sammuu ja näyttö pimenee. Järjestelmän nollautuminen ja toiminnan palautuminen normaaliksi voi kestää muutamia minuutteja.
  2. Varmista, että Tervetuloa-animaatio tulee näytölle, kun asetusten palautus on tehty.
  3. Katkaise ja kytke ajoneuvon virta.
    1. Katkaise ajoneuvosta virta.
    2. Avaa kuljettajan ovi ja lukitse se.
    3. Sulje kuljettajan ovi.
    4. Odota kaksi minuuttia ja varmista, että radion näyttö sammuu kokonaan.
    5. Käynnistä ajoneuvo uudelleen.
  4. Varmista, että Tervetuloa-animaatio tulee näytölle.
  5. Odota, että aloitusnäyttö on näytöllä.
  6. Aseta USB-tikku liitäntään ja aloita päivitys uudelleen.

Jos yllä olevat vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, pyydä tukea Ford-liikkeestä.

Mitä teen, jos saan PKG_ERR03-ilmoituksen SYNC-päivityksen asennuksen aikana?

Tämä virhe ilmenee, kun yhtä tai useampaa ladattua tiedostoa ei ole ladattu kokonaan tai ne ovat vioittuneet. Voit korjata tämän ongelman noudattamalla alla olevia vianetsintävaiheita:

1. Poista kaikki ladatut päivitystiedostot USB-tikulta ja tietokoneelta, jota käytät SYNC-järjestelmän päivittämiseen.
  2. Lataa uudelleen kaikki SYNC-päivitystiedostot tietokoneellesi.
  3. Alusta USB uudelleen.
  4. Pura tiedostot ja siirrä ne USB:lle.

Kun tiedostot on purettu, voit käyttää USB-tikkua ja aloittaa päivitysprosessin uudelleen.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaasi, ota yhteyttä Ford-verkkosivustoon - G

Mitä teen, jos .xml-tiedosto puuttuu SYNC-päivityksen jälkeen?

Jos et saa .xml-tiedostoa ja sinun on ilmoitettava onnistuneesta päivityksestä, voit muodostaa yhteyden vahvaan Wi-Fi-verkkoon ja etsiä päivitykset manuaalisesti. Tämä saa palvelimemme tarkistamaan ajoneuvon SYNC-järjestelmän ja varmistamaan, onko päivitys saatavilla.

Päivitysten etsiminen:

1. Paina SYNC-näytöllä Asetukset.
  2. Valitse Yleiset.
  3. Napauta Automaattiset päivitykset.
  4. Kosketa Etsi päivitys nyt. Päivitys latautuu palvelimelta yhdessä erässä, ja se kestää noin 35 minuuttia.

Kun päivitys suoritetaan Wi-Fi-yhteydellä, ajoneuvossasi näkyvä uuden ohjelmistoversion tieto tallentuu järjestelmäämme.

Huomautus: Voi kestää muutaman päivän, ennen kuin uusi versio näkyy verkkosivustolla.

Voit pyytää Ford-liikkeeltä tukea saadaksesi onnistuneen päivityksen raportin verkkosivulle. He saattavat veloittaa tästä palvelusta, koska takuusi ei kata sitä.

Tärkeää: Jos verkkosivusto ei vastaa viimeisintä SYNC- tai navigointipäivitystäsi ja näyttää edelleen vanhemman version, tämä ei estä sinua vastaanottamasta seuraavaa päivitystä, kun se tulee saataville.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaasi, ota yhteyttä Ford-verkkosivustoon - G

*Kun ajat, keskity ajamiseen. Käytä puheohjausjärjestelmiä mahdollisuuksien mukaan. Älä käytä mobiililaitteita ajaessasi. Osa ominaisuuksista saattaa olla lukittuina, kun vaihde on kytkettynä. Kaikki ominaisuudet eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa.

**Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.